Chleb z ziarnami, smalec, pasta z grochu do chleba, szarlotka, tartaletki z gruszką, ciasteczka owsiane - takie rarytasy serwowała nasza młodzież podczas Dożynek Powiatowych. Uczennice kl. IIb technikum żywienia i usług gastronomicznych w składzie:Anna Sawicka, Roksana Budnik, Magdalena Łozicka, Sara Krusińska, Emilia Kulpińska, Kinga Siekierkowska, Katarzyna Woźna i Krystyna Mazurek przy wsparciu Pani mgr Doroty Głyżewskiej-Fijas przygotowały stoisko i poczęstunek. Potrawy rozeszły się jak "ciepłe bułki" a stoisko cieszyło się dużym zainteresowaniem.

[ Galeria ]

Kalendarz

pon.
wt.
śr.
czw.
pt.
sob.
ndz.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
24
25
26
27
28
29
30
 
December 2018
 

Perspektywy 2016

BIP

DBI

Patronat

Współpraca

Twarzoksiążka