Kiedy? - 28.03.2015r.
Gdzie? - hala "Krajna Arena" w Sępólnie Krajeńskim.
Szkołę reprezentowała młodzież z kl. IIb Technikum żywienia i usług gastronomicznych: Klaudia Beker, Krystyna Mazurek, Sara Krusińska, Katarzyna Siódmiak, Natalia Welka i Magdalena Łozicka. Młodzieży wręczono Cerytyfikat uczestnictwa w warsztatach kulinarno-dekoracyjnych "Ryby w diecie postnej na Krajnie" dla kl. IIb Technikum żywienia i usług gastronomicznych.

[ Galeria ]

Kalendarz

pon.
wt.
śr.
czw.
pt.
sob.
ndz.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
April 2024
 

Nr konta RR

44 8162 0003 0000 0361 2000 0010

Perspektywy 2021

BIP

DBI

Patronat

Współpraca

Twarzoksiążka