Miejsce i termin:
Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego w Więcborku 10-11.03.2015r.
Wykonawca:
LGD "Nasza Krajna".
Warsztaty prowadził Pan Piotr Skibicki
szef kuchni "Sala Bankietowa"
w Więcborku i Pani Agnieszka Lach pracownik ODR Minikowo. Młodzież mogła nauczyć się jak filetować pstrąga,
przygotowali śledzie do wędzenia i przekąski z ryb (pstrąg w cieście piwnym i ryba w galarecie).


[ Galeria ]

Kalendarz

pon.
wt.
śr.
czw.
pt.
sob.
ndz.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
September 2018
 

Perspektywy 2016

BIP

DBI

Patronat

Współpraca

Twarzoksiążka